onsdag 20 maj 2009

Lättlagad fruktkaka

1 dl socker
4 ägg
2 dl torkad frukt
1 dl farinsocker
4 msk citronsaft
lite nötter
2 liter whisky

ta fram mellanstor skål. Kolla whiskyn genom att smaka. Häll whiskyn i dl-mått och drick. upprepa. sätt på elvispen, smaka återigen på whiskyn. Om dom fortfarande e god drick ännu en kopp. schtäng av elvischpen.. knäck två hönor och schläng i schkålen. med alla torkad frukt... schätt på elvischpen igen... om det fruktade torken fastnar i schkålen, vrid loss den med en muvschkrejschel... schmaka sen om whiskyn fortfarande är god. schen schka du schila 2 dl schalt eller nått schånt. det e inte schå noga. kolla whiskyn. schila citronschaften, lägg till en mat... schked... och schå schocker, eller nått, va fan, schmörj ugnen nu... vrid formen på 220 grader, glöm inte att schtänga av elvischpen... schläng ut schkålen genom fönschtret, och... schå kålla schen whiskyn... gå och lägg dig... vem fan schläckte ugnen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar